Aanmeldformulier bedrijven

Categorie
Kleur
Bedrijven

Overal ter wereld staan mensen en bewegingen op voor het recht op voedsel, water en vrije zaden. Voedsel Anders Vlaanderen verenigt die mensen in Vlaanderen. We zijn een beweging van organisaties, bedrijven en burgers die streven naar meer agro-ecologie en dat zelf ook in de praktijk (willen) brengen.


Herken je je in onze visie, beschreven in ons manifest
Streeft ook jouw bedrijf naar een agro-ecologische voedselproductie en -consumptie?
Met andere woorden: Ben jij een agro-ecologische boer? Heb je een restaurant dat creatief omgaat met lokale, seizoensgebonden ingrediënten of verwerk je biologische producten? Heb je een winkel waar bio of fair trade duidelijk aanwezig is in het assortiment? ...

SLUIT JE DAN AAN BIJ VOEDSEL ANDERS, DE GROEIENDE BEWEGING VOOR AGRO-ECOLOGIE!
DAT DOE JE DOOR DIT FORMULIER IN TE VULLEN.

Eens je aangesloten bent bij Voedsel Anders:

  • Ontvang je onze nieuwsbrief (4 x per jaar) waarmee we je als eerste op de hoogte brengen van onze activiteiten, je informeren en inspireren met agro-ecologische voorbeelden van burgers, bedrijven of organisaties. 
  • Nodigen we je uit voor minstens één groot publieksmoment per jaar met allerlei lezingen, workshops en toffe doe-activiteiten.
  • Ben je ook welkom op ons jaarlijks netwerkmoment waar je de gelegenheid krijgt om de beweging beter te leren kennen via inhoudelijke verdieping en/of een bezoek aan een interessant agro-ecologisch initiatief.
  • Leren we elkaar beter kennen. Wie weet kunnen we dan eens samenwerken, bij de organisatie van een activiteit, of het in de kijker zetten van inspirerende bedrijven. 
Formulier
Naam
Adres
Ik en mijn bedrijf onderschrijven de 5 krachtlijnen van het manifest van Voedsel Anders
Om aan te sluiten vragen we dat je je herkent in deze 5 krachtlijnen van Voedsel Anders en ze onderschrijft. Het volledige manifest vind je hier.

1. Het is belangrijk dat voedingsproducten tot stand komen in samenwerking met de natuur en dat lokale kennis, middelen en netwerk opnieuw waardering krijgen.
2. Als samenleving werken we aan duurzame regionale voedselsystemen met korte productieketens. 
3. We sporen het beleid aan om werk te maken van een eerlijk inkomen voor de boer en consumptieprijzen die rekening houden met alle milieu en sociale kosten.
4. Toegang tot grond, water en zaden is voor iedereen gegarandeerd.
5. Echt duurzame landbouw is agro-ecologisch.
Inspiratie vind je bij Doe mee!
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.