Contact

Hoofdinhoud

Bereik ons

Aansluiten bij onze Voedsel Anders Beweging als burger, bedrijf of lokale groep, kan via Sluit je aan (onderaan pagina). Door aan te sluiten ontvang je onze nieuwsbrief en blijf je steeds op de hoogte van onze activiteiten.

Wil je in contact komen met Voedsel Anders, wil je samenwerken met Voedsel Anders of heb je een vraag over agro-ecologie? Neem dan contact op met onze coördinator Ingrid Pauwels of met een van de betrokken mensen bij onze partnerorganisaties.

Ondernemingsnummer: BTW BE0686760493
Rekeningnummer: IBAN: BE02 8939 4407 9140

Ingrid
  Ingrid Pauwels

  Coördinator Voedsel Anders 
  communicatie@voedsel-anders.be

  T 0484/ 431 413

 


 

Vind ons

Ons kantoor bevindt zich op PAKT, Regine Beerplein 1, bus E305, 2018 Antwerpen. Voedsel Anders deelt haar kantoor met BioForum, De Landgenoten en het CSA-netwerk.

Voor wie te voet of met het openbaar vervoer komt, is de ingang van de bedrijvensite via 't Groen Kwartier. Het is 10 minuten wandelen van het treinstation Antwerpen Berchem. Kom je met de auto, dan geef je best in de GPS Lamorinièrestraat 161 in. Er is geen parking voorzien. Op het binnenplein neem je buitentrap van het middelste pakhuis (waar op het gelijkvloers Caffenation huist) tot op de bovenste verdieping.
 

Contacteer ons

Naam
Onderwerp
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.