Eigen publicaties

Inhoud

Voedsel Anders publiceert digitale visieteksten, brochures... Door de krachten van al onze partnerorganisaties te bundelen komen we tot een sterke communicatie die verder reikt dan de boodschap van elke organisatie apart. 

 

 

Hoofdinhoud

Brochure: Goed Boeren

Het nieuwe Europese landbouwbeleid (GLB) geeft de Europese lidstaten meer vrijheid om in haar strategische plannen eigen klemtonen te leggen. Voedsel Anders en Boerenforum vragen dat de minister bij de vertaling van het Europees landbouwbeleid naar het Vlaamse niveau de juiste financiële prikkels geeft aan familiale en/of startende boeren en boerinnen die hun schouders willen zetten onder agro-ecologische landbouwpraktijken. Download de brochure met #Goed Boeren-portretten. 

Afbeelding

Brochure: Agro-ecologie, Het echte werk

Dit boekje laat je kennismaken met verschillende boeren, een Nederlandse professor en een ecotuinier. Elk omarmen ze agro-ecologie op hun eigen manier. Met bijdragen van onder andere Vredeseilanden, VELT, Wervel en Dierenartsen Zonder Grenzen. Download onze brochure

 

Afbeelding

PLOOIFOLDER: WAT IS AGRO-ECOLOGIE? 

Dit handig en mooi vouwfoldertje vertelt je zonder veel leeswerk over agro-ecologie. Je maakt in een oogopslag kennis met de Voedsel Anders-beweging. Hieronder vind je de digitale versie, maar we kunnen je ook per post enkele tientallen folders opsturen.
Download onze plooifolder

Afbeelding

Honest Food

De wereldwijde campagne van IFOAM International wil burgers inspireren om betere voedselkeuzes te maken door de voordelen van biologisch, lokaal en eerlijk voedsel te tonen. Voedsel Anders lanceerde deze campagne ook in het Nederlands. 

Afbeelding