Aanmeldformulier burgers

Categorie
Kleur
Burgers

Overal ter wereld staan mensen en bewegingen op voor een ecologischer landbouwsysteem, weg van schaalvergroting en monocultuur. Voedsel Anders Vlaanderen verenigt die mensen in Vlaanderen. We zijn een beweging van organisaties, bedrijven en burgers die streven naar meer agro-ecologie op beleidsniveau en in de praktijk. Met meer burgers in de beweging kunnen we doordrukken op het beleid en de draagkracht van onze standpunten vergroten.

Als burger ben je vast al bezig met agro-ecologie, zonder het zelf te weten! Kies je bijvoorbeeld voor seizoensgroenten, eet je soms biologisch of ben je tevreden met wat minder (maar kwalitatiever) vlees? Werk je mee in een moestuin en koop je producten rechtstreeks bij de producent? Dan herken je je vast in ons manifest!

Sluit je aan en vergroot het draagvlak voor een duurzaam voedselsysteem!
Dat Doe je door onderstaand formulier in te vullen.

Eens je aangesloten bent bij Voedsel Anders:

  • Ontvang je driemaandelijks onze nieuwsbrief, zodat je als eerste op de hoogte bent van onze activiteiten en inspiratie van boeren en burgers!
  • Nodigen we je uit voor minstens één groot publieksmoment per jaar met allerlei lezingen, workshops en toffe doe-activiteiten zoals excursies naar inspirerende bedrijven. 

Welkom!

Formulier
Naam
Adres
Ik onderschrijf de 5 krachtlijnen van het manifest van Voedsel Anders
Om aan te sluiten vragen we dat je je herkent in deze 5 krachtlijnen van Voedsel Anders en ze onderschrijft. Het volledige manifest vind je hier.

1. Het is belangrijk dat voedingsproducten tot stand komen in samenwerking met de natuur en dat lokale kennis, middelen en netwerk opnieuw waardering krijgen.
2. Als samenleving werken we aan duurzame regionale voedselsystemen met korte productieketens. 
3. We sporen het beleid aan om werk te maken van een eerlijk inkomen voor de boer en consumptieprijzen die rekening houden met alle milieu en sociale kosten.
4. Toegang tot grond, water en zaden is voor iedereen gegarandeerd.
5. Echt duurzame landbouw is agro-ecologisch.
Op deze manier breng ik agro-ecologie nu al in mijn dagelijks leven:
Meerdere keuzes? Graag! Inspiratie vind je bij Doe mee! 
In de toekomst wil ik agro-ecologie nog meer in de praktijk brengen door:
Meerdere keuzes? Graag! Inspiratie vind je bij Doe mee! 
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.