Promotiemateriaal Food.Film.Fest

Artikel doelgroep
Publicatiedatum
Afbeelding
Afbeelding
Food.Film.Fest
Inleiding

Organiseer jij een filmavond tijdens het Food.Film.Fest? Op deze pagina vind je alle digitale communicatiematerialen die je kan gebruiken om je evenement bekend te maken. Maak gebruik van onze huisstijl, personaliseer waar nodig! 

makkelijk aan te passen ontwerpen

Om het promotiemateriaal van het Food.Film.Fest voor iedereen toegankelijk te houden, hebben we een aantal makkelijk aanpasbare templates gemaakt. Klik hieronder op het sjabloon dat je graag wil personaliseren. Er word je gevraagd om een gratis Canva-account aan te maken. Van zodra je geregistreerd bent kan je meteen aan de slag om het sjabloon aan te passen met info over jouw filmvoorstelling en jouw logo! 

sjabloon Facebook flyer A5

 

Download promotiepakket

Wil je in alle vrijheid aan de slag met het promotiemateriaal en heb je de grafische middelen? Dan kan het volledige Food.Film.Fest-promotiepakket met Indesign-bestanden, logo's, lettertypes en foto's downloaden. Voor drukwerk kan dit bijvoorbeeld handig zijn, daarvoor kennen bovenstaande sjablonen in Canva hun beperkingen. Maar je zal merken dat de sjablonen ook erg handig zijn! 

Enkele tips:

  • Eerste de lettertypes installeren vooraleer dat de documenten worden geopend
  • Niet vergeten om de verantwoordelijk uitgever in te vullen op de affiche en flyer (rechts onderaan) 

 

Sluit je aan!