De Donuteconomie van de Hoop: Een revolutie?

Artikel doelgroep
Publicatiedatum
Afbeelding
Afbeelding
Broederlijk Delen webinar De donuteconomie van de hoop
Inleiding

3 donderdagavonden: 22 april — 29 april — 6 mei
een gratis webinarreeks

Brengt de Donuteconomie werkelijk hoop? Is er feitelijk sprake van een stille revolutie? Ontdek het samen met ons in deze drie gratis webinars van de Leerstoel Economie van de Hoop, Broederlijk Delen en UCSIA.  

Met de Donuteconomie van de hoop: een revolutie? stellen de Leerstoel Economie van de Hoop, Broederlijk Delen en UCSIA een reeks van drie webinars voor, waarin we duiken in de documentaire De 25%-revolutie. Deze film gaat uit van een noodzakelijke systeemverandering waar Broederlijk Delen met het System (Ex)change programma op inzet. Een en ander toetsen we concreet af aan Kate Raworth’s model van de Donuteconomie. We nemen de grondstoffen- en voedselproblematiek als voorbeelden van hoe we realistisch tot een andere en duurzame economie en samenleving kunnen komen. In de laatste synthesewebinar zetten we alles op een rij.

Doorheen drie donderdagavonden - 22 & 29 april, 6 mei 2021 - komen vernieuwende ondernemers, medewerkers van Broederlijk Delen, academici van drie universiteiten en studenten aan het woord. We reserveren ook tijd voor u om actief aan de dialoog deel te nemen.

Brengt de Donuteconomie werkelijk hoop? Is er feitelijk sprake van een stille revolutie? Ontdek het samen met ons in deze drie webinars waarvoor je ook afzonderlijk kan registeren. Meer info en inschrijven via https://broederlijkdelen.be/nl/agenda/webinar-grondstoffen-circulair-als-sleutel

Onze eventpagina op Facebook vind je hier: https://www.facebook.com/events/482622006442466